Idag är det en stor dag för mig. Det finns idag, därför är jag.

Jag är tacksam att jag får leva under den här tiden. Jag är alltid nyfiken på hur framtiden kommer se ut, och ibland funderar jag på hur annorlunda mitt liv skulle vara om jag föddes om några hundra år. Men jag är glad att jag inte fanns när man inte kunde skriva så här, till exempel.

Om du inte är bland mina vänner (det är sannolikt att du inte är det), har teknologin gjort det möjligt för mig att berätta för dig hur jag känner och vilka tankar som dyker upp i mitt huvud just nu.

Tänk om du och jag levde för ett hundra år sedan. Nu kan jag prata med dig genom att skriva några symboler, alltså genom att röra mina fingrar. Vilken tur vi har och vilken tur jag känner att jag har haft när jag firar min stora dag.

De senaste veckorna har varit speciella för mig. Jag bor i Sverige och firade jul och nyår som alla svenskar gör. Idag firar jag min födelsedag och imorgon är det Geez Nyår.

Om det finns någon som måste överväga den här säsongen genom att räkna dagarna (liksom jag gör i den här bloggen), då är det jag.

Jag tackar alla som har gjort min dag så vacker och mitt liv fullt av glädje.

Similar Posts