Om jag vill komma ihåg något viktigt som jag lärde mig idag är det att de närmaste sakerna är de svåraste att se. Det är så här både bokstavligt och symboliskt.

Under de senaste dagarna har jag blivit upptagen med tankar om min podd. Jag försöker lära mig nya verktyg som jag behöver behärska för att kunna producera bra videor.

Jag började googla mycket och spenderade flera timmar på YouTube för att kolla på olika metoder.

Till slut blev jag överraskad över att det finns ett gratis verktyg i min dator som kan användas lika bra som de på nätet och bakom betalväggen.

Jag undrar hur jag kunde inte veta om det, men jag kan tänka på många saker i livet som visar att de närmaste sakerna är de svåraste att se.

Nu känner jag mig tryggare eftersom det finns precis i min dator, och det verkar inte så komplicerat.

När jag skriver om mina dagar försöker jag påpeka mönstret som man kan märka istället för att beskriva olika detaljer om vad som har hänt och vad det kallas.

Jag brukar tänka att det finns saker som vi gör, och det finns ett mönster med dem. Alltså kan man se principer som sällan förändras medan de specifika sakerna kan vara olika.

Det är vad jag menar när jag inte skriver om vilka olika verktyg jag har utforskat idag. Jag är istället intresserad av hur jag kunde inte veta att det som var närmast, alltså i min dator.

Similar Posts